Onze apparatuur is professioneel en van hoge kwaliteit. Bij aankoop van uw barbecuevlees mag u onze barbecue/ pan GRATIS lenen! Vanaf 25 personen is bezorgen en ophalen GRATIS.
Gas gebruik | |
Schoonmaakkosten per BBQ | |
Bord en bestek p.p. | |
Bezorg- en ophaalkosten (Gemeente Rijssen) |
|
(Uitsluitend vanaf 5 personen)
Vanaf 10 personen 2 soorten mogelijk.
Salade beperkt opgemaakt
Salade luxe opgemaakt
Een goede voorbereiding is het halve werk!
9. Gebruik een tang of spatel (dus geen vork) om het vlees op het rooster te legen en om te keren. Hierdoor blijven de vleessappen in het vlees bewaard.
10.Dep gemarineerd vlees goed droog met keukenpapier voordat je het roostert.
11. Trek vlees, dat aan het rooster kleeft, niet los. Laat het even liggen, later gaat het vanzelf los.
12. Op een houtskoolbarbecue moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste geroosterd worden. Ga uit van de onderstaande volgorde en let goed op de kleur.
1 rundvlees (biefstuk) rood/rosé (48-55 graden)
2 kalfs- en lamsvlees, spiesen rosé/gaar (58-65 graden)
3 varkensvlees en papilottes helemaal gaar (65 graden)
4 voorgegaarde producten zoals worstjes, spareribs, kipproducten, kebabs
13. Verplaats nooit een brandende barbecue.