Heerlijk barbecuen, de zomer is er uitermate geschikt voor! Gezellig met vrienden of familie tot in de late uurtjes in de tuin of onder de veranda. Zet de barbecue aan of bereid uw producten in een buitenkeuken. Natuurlijk kunnen hierbij onze specialiteiten niet ontbreken. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw barbecuemenu. Wij hebben diverse mogelijkheden en de lekkerste specialiteiten en spiezen.
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw barbecue te bespreken. Hieronder ziet u diverse barbecueproducten.
Tevens hebben wij een ruim assortiment met BBQ rubs, aflaksauzen, kruiden, pallets, kwasten, thermometers, etc.
Sappige spareribs of een imposante côte de boeuf? Heerlijk zo'n groot stuk vlees op de BBQ. Vraag ons naar een passend bereidingsadvies. Prijzen zijn per 100 gram.
Twents côte de boeuf | |
Twents t-bone | |
Twents entrecote | |
Twents bavette | |
Twents ribeye | |
Angus Bavette | |
Angus Ribeye | |
Angus Picanha | |
Angus Tomahawk | |
Angus Brisket | |
Angus Shortrib |
3 sterren Livar vlees, zo smaakvol en zacht van structuur. Bestrooi licht met Himalaya smoked salt voor optimale smaak.
Ribroast | |
Ribeye | |
T-bone | |
Bacon | |
Procureur | |
Buikspek |
Moink balls (8 stuks) | |
Green eggjes (2 personen) | |
BBQ oester (2 personen) | |
Gevulde rollade | |
Entrecote speciaal | |
Hele kip | |
Spareribs (rauw of gepekeld) |
Iets te vieren? Wil je graag een barbecue organiseren? Dan is het wel zo prettig dat alles goed geregeld is en je niet de hele avond met de barbecue bezig bent. Wij verzorgen ook een compleet barbecuefeest voor grote groepen, zoals verenigingen, bedrijven en grote partijen. Van eenvoudig tot exclusief. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.
Natuurlijk wil je niet het risico lopen dat er niet genoeg is voor iedereen. Reken per persoon (volwassene) 4 à 5 stukjes vlees en/of vis, 200 gram salade en 1/4 (stok)brood. Vul deze basis aan met bijgerechten naar keuze en serveer diverse sausjes. Combineer de traditionele saté-, knoflook- en barbecuesaus met verrassende minder bekende sausjes of tapenades. Vergeet de kruidenboter niet! Ook het dessert kunt u op de barbecue bereiden, zoals een warm fruitpakketje met ijs (kijk voor dit recept en andere recepten op www.keurslager.nl)