Barbecue assortiment

Heerlijk barbecuen, de zomer is er uitermate geschikt voor! Gezellig met vrienden of familie tot in de late uurtjes in de tuin of onder de veranda. Zet de barbecue aan of bereid uw producten in een buitenkeuken. Natuurlijk kunnen hierbij onze specialiteiten niet ontbreken. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw barbecuemenu. Wij hebben diverse mogelijkheden en de lekkerste specialiteiten en spiezen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw barbecue te bespreken. Hieronder ziet u diverse barbecueproducten.

Tevens hebben wij een ruim assortiment met BBQ rubs, aflaksauzen, kruiden, pallets, kwasten, thermometers, etc.

Groot vlees voor de échte liefhebber

Sappige spareribs of een imposante côte de boeuf? Heerlijk zo'n groot stuk vlees op de BBQ. Vraag ons naar een passend bereidingsadvies. Prijzen zijn per 100 gram.

Rundvlees

Twents côte de boeuf  
Twents t-bone  
Twents entrecote  
Twents bavette  
Twents ribeye  
Angus Bavette  
Angus Ribeye  
Angus Picanha  
Angus Tomahawk  
Angus Brisket  
Angus Shortrib  

 

Livar varkensvlees

3 sterren Livar vlees, zo smaakvol en zacht van structuur. Bestrooi licht met Himalaya smoked salt voor optimale smaak. 

Ribroast  
Ribeye  
T-bone  
Bacon  
Procureur  
Buikspek  

 

Specialiteiten

Moink balls (8 stuks)  
Green eggjes (2 personen)  
BBQ oester (2 personen)  
Gevulde rollade  
Entrecote speciaal  
Hele kip  
Spareribs (rauw of gepekeld)  

 

BEVERDAM-09767
BEVERDAM-09852
spareribs

Grote groepen

Iets te vieren? Wil je graag een barbecue organiseren? Dan is het wel zo prettig dat alles goed geregeld is en je niet de hele avond met de barbecue bezig bent. Wij verzorgen ook een compleet barbecuefeest voor grote groepen, zoals verenigingen, bedrijven en grote partijen. Van eenvoudig tot exclusief. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Marinadetips

  • Gebruik als basis (olijf)olie en breng die op smaak met specerijen, kruiden en andere smaakmakers. Wil je vlees malser maken, zorg dan dat er iets zuurs bij zit, zoals wijn, citroensap, wat appelsap of (balsamico)azijn.
  • Maak de marinade in een schaal die diep genoeg is. Neem een schaal van glas, porselein of aardewerk: metaal kan de smaak bederven.
  • Marineer het vlees 12 tot 24 uur voor gebruik. Zo brengt de marinade je vlees goed op smaak en wordt het lekker mals. Als je het vlees in reepjes of stukjes snijdt, trekken de smaken sneller in.
  • Je kunt het proces versnellen door vlees te injecteren, of vacuüm (zuurstofarm) te verpakken.
  • Dep het gemarineerde vlees, voordat je het op het barbecuerooster legt, eerst droog met keukenpapier.

Hoeveel heb ik nodig?

Natuurlijk wil je niet het risico lopen dat er niet genoeg is voor iedereen. Reken per persoon (volwassene) 4 à 5 stukjes vlees en/of vis, 200 gram salade en 1/4 (stok)brood. Vul deze basis aan met bijgerechten naar keuze en serveer diverse sausjes. Combineer de traditionele saté-, knoflook- en barbecuesaus met verrassende minder bekende sausjes of tapenades. Vergeet de kruidenboter niet! Ook het dessert kunt u op de barbecue bereiden, zoals een warm fruitpakketje met ijs (kijk voor dit recept en andere recepten op www.keurslager.nl)

Beverdam, Keurslager

Hogepad 1-40
7462TA Rijssen
0548512387

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten