Grillen & genieten

We gaan weer lekker buiten eten. We vieren deze heerlijke momenten natuurlijk met het lekkerste vlees van de Keurslager. Trakteer jezelf om onze heerlijke BBQ-producten en maak er een echt feestje van. Wij helpen én adviseren je graag!

Groot vlees

Probeer op de barbecue ook eens groot vlees!

Groot vlees lijkt lastig te bereiden, maar niets is minder waar. Wij leggen u graag uit hoe u het stuk vlees op de juiste manier bereidt. Heerlijke voorbeelden van groot vlees zijn picanha, bavette, livar procureur, bacon en buikspek. 

Direct of indirect garen

* Direct garen: met direct garen grill je het eten rechtstreeks boven de hittebron. Direct garen doe je met kleine gerechten die een korte bereidingstijd nodig hebben. 

* Indirect garen: bij indirect garen wordt het gerecht tussen of naast de hittebron geplaatst. Dus niet direct erbovenop. Indirect garen gebeurt altijd met gesloten deksel. Het is een perfecte methode voor grote stukken vlees die een langere gaartijd nodig hebben, zoals rollade en kip! 

site1

Beverdam, Keurslager

Hogepad 1-40
7462TA Rijssen
0548512387

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten