Beverdam, Keurslager

Keurslager Beverdam: uw lokale Livar-specialist

Smakelijk varkensvlees van uitstekende kwaliteit
In onze slagerij vindt u een ruim assortiment aan Hollands varkensvleesproducten en specialiteiten. Alles uiteraard van uitstekende constante kwaliteit. Van een vertrouwd, smakelijk stukje varkensvlees tot heerlijke gekruide rollades. Wij hebben nu ook Livar varkensvlees in ons assortiment. Wij kopen ons varkensvlees bij leveranciers die door de vereniging van keurslagers wordt aanbevolen en die voldoen aan de geldende kwaliteitseisen.

U vindt bij ons bijvoorbeeld varkensschnitzels, hamlappen en varkenshaas van Livar. Het varkensvlees is zowel naturel, gekruid als gemarineerd verkrijgbaar.

 

Lees hier meer over het Livar varkensvlees of bekijk de recepten met Livar!

Livar is varkensvlees met smaak

Er is weer varkensvlees dat smaak heeft. Dat vlees komt van de Livar kloostervarkens. Deze speciale varkens hebben bijvoorbeeld het voorrecht rond te mogen scharrelen in de kloostertuinen van Abdij Lilbosch te Echt. In de landelijke, bosrijke omgeving van het eeuwenoude klooster hebben zij het allerminst slecht. De bontgekleurde varkens leven in de frisse buitenlucht en kunnen naar hartelust wroeten en rollen in de modder. De varkens worden hier met liefde verzorgd door de monniken. Hun maaltijd bestaat uit vers geteelde Limburgse granen, en dat proef je!

Authentiek, ambachtelijk en eerlijk!

Het livarvlees is doorregen met vet. Vet is de smaakdragen van vlees en geeft het Livarvlees een sterke, aangename en natuurlijke smaak. Bovendien kent het bij de bereiding nauwelijks gewichtsverlies (normaal varkensvlees verliest al gauw een 15% aan gewicht Livarvlees slechts 8%), waardoor het vlees zeer mals en sappig blijft. De kloostervarkens van Livar doen zeer zeker niet onder voor de beste scharrelvarkens uit Spanje of Italië. Livarvlees is authentiek, ambachtelijk en eerlijk!

Beverdam, Keurslager

Hogepad 1-40
7462TA Rijssen
0548512387
0548513408

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 21:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten