Beverdam, Keurslager

Rundvlees

Ons raszuiver rundvlees is van uitstekende, constante kwaliteit; mals en heerlijk van smaak. Wij kopen ons rundvlees bij leveranciers die door de vereniging van keurslagers wordt aanbevolen en die voldoen aan de geldende kwaliteitseisen.

Wij bieden twee soorten rundvlees; dan van de VIT en van Hereford rundvlees.

VIT; de hele keten in eigen hand

Er wordt uitstekend gezorgd voor het welzijn van de runderen. De koeien en kalveren van de leveranciers lopen het grootste deel van het jaar in de weilanden rondom de boerderij, maar grazen ook steeds vaker in natuurgebieden. De kalveren blijven na de geboorte bij hun moeder en krijgen moedermelk. Op de boerderij verblijven de dieren in grote open stallen, op een dik bed van stro, met veel frisse lucht.

Rundvlees dat met zorg is behandeld levert ook een heerlijk stukje suddervlees met een volle vleessmaak. Met of zonder randje vet is uw sucadelap en riblap net zo lekker als vroeger bij grootmoeder. Naast het traditionele rundvlees assortiment leveren wij ook vele rundvleesspecialiteiten, ideaal voor op de barbecue.

Toppers

  • Onze boterzachte biefstuk, verkrijgbaar in kogel- of in haasbiefstuk. 
  • Onze entrecôte 
  • Onze runderrollade

Hereford rundvlees

Wij verkopen sinds kort ook Hereford rundvlees. Herefords koeien zijn oorspronkelijk afkomstig uit het zuidwesten van Engeland en voelen zich erg thuis in een weidse ruwe omgeving. Regen, wind of sneeuw deert deze koeien niet. Deze Herefords passen perfect in de prachtige natuurlijke omgeving als de, 'Friezenberg en de Borkeld'. U zult ze van wel eens zijn tegengekomen op uw wandel- of fietsroute door deze prachtige omgeving, waar ze op de meest natuurlijke wijze opgroeien. Dit schone natuurgebied straalt een enorme rust uit, zowel op ons als mensen maar zeker ook op deze Hereford runderen. Deze grazen wat de natuur heeft en geeft! Hierdoor bent u verzekerd van een mals en smaakvol stukje rundvlees!

De Borkeld burger

  • Puur natuur van puur Herefordvlees
  • Heerlijk gekruid
  • Zonder toevoeging van E-nummers, allergenen of gluten

Probeer ook eens de Borkeld's ribroast of T-bone! Heerlijk in de oven of op de BBQ.

Beverdam, Keurslager

Hogepad 1-40
7462TA Rijssen
0548512387
0548513408

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 21:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten