Ons raszuiver rundvlees is van uitstekende, constante kwaliteit; mals en heerlijk van smaak. Wij kopen ons rundvlees bij leveranciers die door de vereniging van keurslagers wordt aanbevolen en die voldoen aan de geldende kwaliteitseisen.
Er wordt uitstekend gezorgd voor het welzijn van de runderen. De koeien en kalveren van de leveranciers lopen het grootste deel van het jaar in de weilanden rondom de boerderij, maar grazen ook steeds vaker in natuurgebieden. De kalveren blijven na de geboorte bij hun moeder en krijgen moedermelk. Op de boerderij verblijven de dieren in grote open stallen, op een dik bed van stro, met veel frisse lucht.
Rundvlees dat met zorg is behandeld levert ook een heerlijk stukje suddervlees met een volle vleessmaak. Met of zonder randje vet is uw sucadelap en riblap net zo lekker als vroeger bij grootmoeder. Naast het traditionele rundvlees assortiment leveren wij ook vele rundvleesspecialiteiten, ideaal voor op de barbecue.
Toppers
De Borkeld burger
Probeer ook eens de Borkeld's ribroast of T-bone! Heerlijk in de oven of op de BBQ.